Härlig alla helgons natt…

God morgon, eller snarare god dag!

Inatt var det inte min natt. Kanske var det för många helgon ute och spökade under månen för att jag skulle kunna sova, oavsett så har jag inte sovit bra. Jag vaknade vid kl 4.00 av att mitt skavsår på foten värkte så mycket att jag inte kunde sova, skitkul verkligen!! Låg ett tag och vred på mig men kunde inte somna så jag tog en Ipren. Den hjälpte. Men sen blev jag pigg och kunde inte somna om i alla fall, så jag la mig och kollade på SATC (Sex and The City) tills kl 6.00 ca och sen lyckades jag somna om, finally!! Sen vaknade jag sen, för sent 10.30 typ… Well, shit happens!

Nu ska jag försöka ta tag i dagen, söka nått jobb eller så, kanske hittar jag nått jätteintressant? Vi får se.

Tänk att en sån liten prick kan göra så ont!!

blogstats trackingpixel

3 reaktion på “Härlig alla helgons natt…

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>