Paket.

Som jag skrev tidigare har jag ägnat lite av dagen till att slå in paket, och göra ett litet kort till. Jag är inte helnöjd med resultatet, det blev lite för mycket tyckte jag. Och även om jag är väl medveten om ordspråket ”less is more” så lyckas jag inte alltid följa det, jag är en inslagnings galning helt enkelt!! Men man prövar ju sig fram och blir bättre och bättre, just nu är det ju bara så kul att använda alla nya saker så det blir svårt att välja. Det jag gjorde var en presentpåse av två olika papper, ett i silver och ett snöflingemönstrat  som ni kan se nedan. Det var lite klurigt innan jag fick till den där solfjädersaktiga saken längst upp, men till slut så knäckte jag den nöten med. 😉 Här nedan får ni se resultatet från olika vinklar.

Baksidan.

Ena sidan.

Uppifrån.

Andra sidan.

Framifrån.

Nu blir det nog X-factor för min del. Trevlig kväll allihop! :)

blogstats trackingpixel

2 reaktion på “Paket.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>