Produktivitet.

Idag har jag känt mig duktig, för jag har hunnit en hel massa. Mitt enda missnöje är sovmorgonen som blev alldeles för lång! Men till veckan ska det bli skärpning med det. Då ska klockan vara ställd på 09.00 måndag – fredag, banne mig!! Förutom onsdag, då måste jag upp lite tidigare för att hinna iväg till sången.

Jag har hunnit tvätta, tvätta, tvätta och tvätta, tränat, promenerat, skrubbat mina fötter, lägga ansiktsmask, hårinpackning, söka jobb också har jag slagit in ett litet paket som ni ska få se senare. Jag älskar då man gör mycket om dagarna och känner sig produktiv. Annars blir jag på less på att bara sitta i väntan på att någon vänlig själ ska kika på min jobbansökningar och besluta sig för att kalla till en intervju. Jag hoppas, hoppas att det är min tur snart!

Helgen kommer nog bli lugn som vanligt, men lite saker ska göras. T.ex. Promenera och ev. träna på Söndag också ska vi åka och mata mammas katter eftersom hon är bortrest. Ibland längtar jag riktigt mycket eftersom små liven! Dom har ju hängt med rätt länge och så. Vad ska ni hitta på?

Inlägg kommer senare med bilder på paketen, vi hörs! :)

blogstats trackingpixel

En reaktion på “Produktivitet.

  1. on line health stores constantly give some promo and discounts that is certainly why i usually order from them**

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>