Jobbsökning.

Igår var jag väldigt nöjd med min insats angående jobbsökning. Det svåra är egentligen inte att söka själva jobben, oftast så har man ju redan cv och personligt brev förberett, sen får man ju ändra och anpassa lite efter vilket typ av jobb man söker.  Men att hitta jobb som är lämpliga att söka är det jobbiga, dom flesta jobben här är utbildnings relaterade, men då och då poppar det upp jobb som personlig assistent, café biträde, serveringspersonal etc. Så då får man ju passa på att söka så mycket man bara kan. Igår sökte jag 6 stycken jobb, vilket kändes jättebra! Jag har inga förväntningar direkt, men hoppet lever ännu. Jag tänker som så att för varje jobb jag söker så blir cv och personligt brev bara bättre och bättre. Man går igenom det om och om igen, lägger till väsentligheter och tar bort onödigt ordbajs, och på så sätt blir resultatet bara bättre. Nu hoppas jag bara i första hand på intervju för någon av tjänsterna och att det kommer ut ännu fler jobb som jag kan söka. :)

Nu ska jag försöka klämma i mig lite lunch och sen blir det träning på det, härligt! Ha en bra dag allihop! :)

blogstats trackingpixel

2 reaktion på “Jobbsökning.

  1. We found plenty of great DVDs we were excited to enjoy again. Over the span of two months, we re-watched the lord of the actual Rings trilogy, the Godfather trilogy, and related to twenty different movies we loved and hadn’t watched from a while.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>