Mysig ”weekend”.

Hejsan!

Idag har jag tyvärr inte hittat något lämpligt jobba att söka, så jag får hoppas på att det kommer ut en hel del intressanta jobbannonser under nästa vecka. Däremot har jag tränat i vanlig ordning, men idag kändes det riktigt bra och jag kände mig väldigt stark, skönt! :)

I morgon ganska tidigt ska jag ta tåget ner till Gävle för att ha en mysig helg med min mamma och äldsta syster. Det ska bli riktigt mysigt!! :) Det blir väl självklart lite shopping, jag hoppas på att hitta lite julklappar att köpa och god mat.Jag tror aldrig vi har gjort något sånt här bara vi tre, men det ska bli så kul! Trots att det är 11 år mellan mig och Lisa, så känns det ibland inte så alls, inte sen jag blivit äldre i alla fall. Vi har ju aldrig riktigt upplevt det där vanliga scenariot ”lilla jobbiga lillasyster och ” stora elaka storasyster som inte låter en vara med” p.g.a. av åldersskillnaden. Hon flyttade ju när jag var 5-6 år så vi har egentligen inte bott ihop mer än så, så jag han nog inte riktigt in i den där ”jobbiga lillasyster” rollen innan hon flyttade. Jag är däremot övertygad om att jag var väldigt nyfiken och frågvis, för det har jag alltid varit! 😉 Hon har däremot varit ett enormt stöd under dom jobbigaste tiderna jag haft i mitt liv, det har alla mina systrar varit på olika sätt! Vilket jag också är otroligt tacksam för annars vet jag inte vad jag hade tagit mig till då. Nu känner jag mig som en väldigt stark människa och jag lär mig mer och mer om mig själv varje dag. Även om alla dagar inte är på topp så känner jag mig överlag stabil.

Nu kollar jag på X-factor och målar samtidigt. Awa är nog min favorit faktiskt, även om alla är väldigt bra. Fortsatt trevlig kväll! :)

blogstats trackingpixel

En reaktion på “Mysig ”weekend”.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>