Trevlig helg!

Igår morse åkte jag ju som sagt ner till Gävle rätt tidigt på morgonen för att spendera tid med min mamma och äldsta syster. Därför har det inte blivit något skrivet här sen fredags för jag kände att jag hade bättre saker för mig, t.ex att umgås! 😉

Det har varit en jättemysig helg, och det var skönt att för någon dag så där få glömma att man är sysslolös. Vi gick mest omkring och shoppade. Jag hittade tre julklappar och en nyårsklänning till mig själv, så jag känner mig nöjd. Bilder på klänningen tänkte jag lägga upp, julklapparna får dock vänta annars finns det risk för att dom inte kommer vara någon överraskning längre. 😉 Igår kväll gick vi till en grekisk restaurang och åt, det var jätte god mat! Vi beställde in lite olika mezes till förrätt som vi delade på. Dom rörorna skulle jag typ kunna leva på, mmm! Och till varmrätt blev det grillat lammspett med klyftpotatis och lite olika såser/röror där med. Efter att jag redan hade börjat dra upp dragkedjan på kjolen jag hade för att jag var så mätt blev det ändå efterrätt, vaniljglass och baileys. Sen lite glögg och pepparkakor på stället vi sov.

Såhär såg jag ut på kvällen.

Mumsiga Mezes!

I morse vaknade jag vid kl 9.00 tog en dusch fixade mig lite, packade ihop sakerna och sen gick vi och åt frukost innan vi skulle ner på stan och göra det sista bl.a leta julklänning. Jag fattar inte hur det kan vara så svårt? Jag ser jättemånga fina klänningsmodeller men alla har fel färg. Tydligen är den röda färg jag efterlyser helt ute i år, istället är det den där röd/orangea färgen som gäller, som jag inte alls är förtjust i, skiiiit också! Jag funderar på om jag ska ändra taktik till en fin röd tröja och nån glittrig kjol istället, we’ll see.

När vi kom ner till torget såg jag att granen som stod där hade fått sällskap av herr snögubbe och hans barn. När vi sedan hade varit inne i gallerian och kikat lite så kom vi ut och då hade granen fått ytterligare en vän, ingen mindre än mussepigg! :)

Herr snögubbe och hans barn.

Herr snögubbe, hans bar och mussepigg!

Det fanns även en liten rink där några barn åkte skridskor på nått material som inte var is i alla fall. Det var som några sorts plattor dom lagt ut, ingen aning om vad det var, men mysigt vare att dom åkte där till julmusiken i alla fall.

 

En av anledningarna till att jag är så förtjust i julen är alla belysnings som sätts ut och lyser upp. Alla olika färger, former och ljusscheman, jag tycker det är helt underbart!

Light me up <3

Ha en jätte trevlig kväll alla! :)

blogstats trackingpixel

2 reaktion på “Trevlig helg!

  1. A person necessarily help to make severely posts I would state. That is the first time I frequented your website page and up to now? I amazed with the research you made to create this particular put up amazing. Excellent activity!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>