Måndag 26 November 2012

Hejsan!

Idag har det hänt en del, fast ändå inte. Ja, det lät ju lite kryptiskt det där, men jag ska förklara senare i veckan. Jag tränade i alla fall idag, körde ett hårt magpass, så det vore väl fasen om inte jag skulle ha träningsvärk i morgon. Dessutom sprang jag innan vi for in till gymmet. Jag klarade hela 28 min i sträck, nästa bara på vilja, men i alla fall, blev jättenöjd!! :) Nu är ju bara frågan när jag kommer klara det nästa gång? Det var som sagt vilja, och inte så mycket kondition.

Sen vi kom hem från gymmet så har jag bara ätit och duschat, och resten av kvällen har jag spenderat på julpyssel. Paket inslagning och ett kort som jag tyvärr inte blev så nöjd med. Men det kan ju inte vara perfekt ifrån början. Jag är lite kluven om jag ska lägga upp bilder på dom eller inte, för det är ju roligast om personerna som ska få dom ser dom först. Men ett litet smakprov kan ni kanske få. 😉

Nu är jag så trött så jag ska ta och hoppa i säng. Måste vara utvilad i morgon då det blir både träning och luciaträning, bästa att vara alert! :) Hoppas alla har haft en fin fin dag, godnatt! :)

blogstats trackingpixel

3 reaktion på “Måndag 26 November 2012

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>