Trött, trött, trött!

Ja hör ni, idag har varit en väldigt lång dag! Och nu är jag verkligen skit trött, så här trött har jag inte varit på länge!! Dagen har bestått av träning och luciaövning, kanske inte låter som så mycket men när man måste åka rätt långt så blir det tröttsamt. Men det är ju kul, förutom att sångerna är lite väl höga för min röst kanske så det blir verkligen jättejobbigt att ta sig igenom dom.

Vaknade vik kl. 9.00 Åt frukost och lät den sjunka lite, sen åkte vi in och tränade i ca 2 timmar, hem äta duscha, fixa och iväg med bussen. Byte i Gnarp innan jag kom fram till Bergsjö och där fick jag vänta ca 1 timme på att det skulle dra igång. Som tur var träffade jag mamma, så vi pratade lite och jag berättade lite goda nyheter för henne. :) Nej, inget jobb än tyvärr, men något annat som är nästan lika bra. 😉 Sen blev det luciaövning mellan ca 18.30 till 20.15. Andreas ko och hämtade mig också for vi en snabbis till mamma med julklapparna jag slog in igår. Dom ska iväg till England så det är bäst man skickar i tid, så dom hinner fram liksom :) Och apropå det så ska ni få en liten tjuvtitt på ett av paketen, resten av bilderna får vänta tills klapparna nått sin destination. 😉

En julklapp till, Ryan, min ”svåger”. Innehållet har tema vinter, någon som kan gissa vad det är? ;)

Det kommer verkligen bli en stor bildbomb på alla klappar strax före eller efter jul! Hoppas det är något att se fram emot. :) Nu ska jag röra mig mot badrummet för att senare ta mig vidare till sängen. God natt! :)

blogstats trackingpixel

En reaktion på “Trött, trött, trött!

  1. Its like you read my mind! You seem to know a lot about this, like you wrote the book in it or something. I think that you could do with some pics to drive the message home a bit, but instead of that, this is wonderful blog. A great read. I will definitely be back.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>