Lägenhet.

Tidigare i veckan skrev jag ett inlägg med några kryptiska rader i sig, men nu kan jag berätta vad det var om. Som rubriken talar om så har vi hittat en lägenhet som vi var och skrev kontrakt på idag. Verkligen jättekul!! :) Så nu får vi börja fundera kring möbler, annan inredning och sånt, wihoo! Det blir nog kul när man väl kommer igång, men inflyttningen är inte förrän 1 Januari, så vi har ju ett tag på oss att fundera och tänka så det blir ju skönt. Lägenheter ligger uppe på Haga här i Sundsvall och är en 1,5:a på 48 kvadratmeter, precis lagom som första riktiga lägenhet. :)

Nu fattas bara ett jobb för att allt ska fulländas och kännas 100% tryggt. Men jag får se hur det går i morgon på MAX, förhoppningsvis tillräckligt bra, men det är något jag inte vågar tänka på.

Nu ska vi kika i kyla och se vad vi kan skrapa ihop för mat, vi hörs! :)

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>