Som en liten isbit.

Nu sitter jag här vid datorn och känner mig fortfarande som en liten isbit, trots att jag varit inne i över en timme. Jag har verkligen svårt att bli varm igen när jag en gång blivit kall, särskilt när det gäller fötterna! Jag kommer ihåg förr när jag tränade alpint att det kunde ta 4-6 timmar att bli ordentligt varm om fötterna igen när det var som värst, helt galet! Min blodcirkulation under midjan måste vara rätt dålig.

Dagen började jag självklart med en frukost och sen bar det av mot gymmet för träning. Men idag var motivationen inte på topp så jag bestämde mig för att motionera ute istället för inne. Direkt när vi kom hem drog jag på mig några lager kläder och tog en promenad på ca 50 min. Det var hur mysigt som helst att gå där i snön som ringlade sig ner mot marken och med en massa fin julmusik i öronen, jag kände mig verkligen jättelycklig! :) Det var jätteskönt och härligt och en massa friskluft fick jag i mig också. Efteråt var jag dock väldigt snöig, så snöig att jag hade kunnat ställt mig på gården istället för en snögubbe för jag såg ungefär motsvarande ut, hihi!

När jag sen hade promenerat  klart så hoppade jag direkt in i duschen för att göra mig i ordning för luciaövning. Också åt jag och sen fick jag skjuts till bussen som var sen, inte lite sen heller… I 25 minuter stod jag och väntade på bussen i kylan och mina tår förvandlades till tio små isbitar. Jag missade därmed den anslutande bussen till Bergsjö så jag fick ringa till mamma så hon fick komma och hämta upp mig. Tacka vet jag mammor som ställer upp i tid och otid <3

Så nu sitter jag som sagt här, vid datorn, och fryser, så jag ska ta och värma mig med en kopp glögg och en lussebulle och bara mysa ner mig i soffan/sängen och varva ner. Förhoppningsvis kan jag somna tidigare än kl. 2 som ja

Snögubbe.

Jag ser det snöar, jag ser det snöar, det var väl roligt, hurra! Nu är det vinter, nu är det vinter, som vi önskat, hurra! <3

g gjorde natten som var. Ha det så bra allihop och njut av vinterlandskapet, God natt! :)

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>