Ytterligare en inställning.

Idag skulle jag egentligen åkte ner till Jättendal med dom andra lucia kandidaterna för en presentation och en liten sång, inför lottningen imorgon men väglaget är så dåligt så det blev också inställt. Kanske lite tur för mig ändå för jag har varit så enormt trött idag. Jag har kommit fram till att dom där ZMA kapslarna inte är något för mig. Varje gång jag tagit dom har jag i och för sig sovit bra utan och vakna och sådär men dagen efter känt mig totalt mörbultad. Så nu skänker jag dom med glädje till Andreas. 😉

En anledning till tröttheten idag också vara att det känns som om en förkylning är på g. Lagom till lucia och allt. Men ajg har kämpat mig igenom saker med förkylning förr, så det ska nog gå den här gången också. Än så länge är det bara lite halsont så har jag tur blir det inte mycket värre.

Ja i övrigt har jag väl inte gjort så mycket idag förutom att jag och Andreas tog en promenad i den mysiga snön. Just nu börjar jag bli lite matt av att det inte finns så mycket jobb att söka och att det inte heller blev någonting på MAX, inte oväntat, men ändå, man vill ju så gärna!!

Nu ska jag titta på nån julig film och bara mysa tror jag, om jag inte målar lite till. :) Ha det så bra, vi hörs! :)

Fick lite Narnia känsla av den här bilden jag tog.

Jag hittade en snögubbe också. ;)

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>