Mycket på en dag.

Här var det inte mycket skrivet idag vilket beror på att jag faktiskt inte haft tid att skriva nått. Det känns rätt skönt att ha en sån anledning. Jag har jobbat idag, fått min första utskällning (inte så grov men ändå), gjort mitt första större misstag och lärt mig av det. Direkt efter jobbet var det personal möte/fest som var en hel del skratt och första kontakt med nya arbetskamrater för mig. Det blev mat efter det och årets julklapp från MAX med ett brev som tackade för vår insats det här året. Där kände jag mig verkligen hemma efter mina två pass. 😉

Nu ska jag sova, god natt! :)

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>