Lucia

Ikväll har det lussats i Bergsjö kyrka. Det var kröning av Nordanstigs lucia. Det var trevligt och jag hoppas att det var uppskattat av dom som kom och kollade. :) Imorn fortsätter vi med att lussa för Lions i Bergsjö och på lördag och söndag blir det på äldreboendena i kommunen.

Jag sover hos mamma i helgen så jag slipper åka så mycket så imorn ska jag döda lite tid med julpyssel. Det ska bli kul!! 😀

Nu är jag väldigt trött så jag ska ta bort sminket, lussefika och sen sova. Ha det bra. :)

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>