Kaos och katastrof.

Igår så jobbade jag igen. Jag var hur trött som helst, hade ont i magen, ont i ryggen och kunde verkligen inte fokusera. Det kändes verkligen jättejobbigt då det var mitt sista introduktionspass och på söndag har jag ett längre pass där jag tror tanken är att jag ska täcka upp det själv, hjälp!! Det blev bara kaos och en enda röra för mig igår, jag blev verkligen arg och frustrerad på mig själv! Så på söndag ska jag se till att vara väl utvilad!! Jag ska även jobba juldagsnatten, kan ju bli intressant, eftersom jag varken jobbat natt eller tagit hand om fulla människor förr. 😉 Äsch, ingen idé att hänga läpp, jag har ju ändå tur som har så sjyssta arbetskamrater och jag gör ju så gott jag kan. Jag ska bli bra!!!

Nu ska jag återgå till något jag är hemma på i alla fall, julpyssel. Jag ska ta och lägga upp lite bilder på det senare tror jag. :) Ha det!!

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>