Fjärde advent.

Ja nu är det sista timman av fjärde advent, dagen innan julafton, och äntligen har jag fått tända det fjärde ljuset jag också. Tänk vad snabbt tiden ha gått ändå. Innan första advent så tyckte jag att det kändes som en evighet fram till jul, men vips så var vi här! Jag längtar tills jag är fin klädd imorgon och får sätta mig ner och äta av det goda julbordet. Mmm, vad jag ska stoppa i mig!!

Igår skrev jag ju att jag skulle försöka ta kort på dom några julkort jag har gjort, och det hann jag nu ikväll trots att jag slutade jobbet kl 22. Så här nedan kan ni se dom. Nu ska jag ta mig en dusch, tvätta håret och tvätta bort den friterade lukten och sen ta lite advents fika och lägga mig i sängen och bara mysa till en film. God jul, och god natt! :)

 

Sista ljuset tänt.

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>