Enormt trött.

Nu kommer den klassiska inledningsfrasen ”här var det tomt/tyst” men det stämmer ju faktiskt. Jag har varit så himla trött p.g.a allt jobb vilket också betyder att jag har jobbat en del så ork och motivation har jag inte funnit någonstans. Idag fick jag sluta 1,5 timme tidigare, positivt och negativt, men ändå skönt så jag fick några timmar att bara vara. Imorn börjar jag klockan 9.00 och jobbar till 15.30 och sen bär det av till mamma för det sista lilla julfirandet, trevligt!

Jag hade en trevlig julafton, mysig och god mat!! Jag fick mycket fina och användbara julklappar, mestadels presentkort som verkligen kommer användas nu när vi ska flytta. Jag fick även ett strykjärn och en strykbräda samt en monteringssats för att göra julkort till nästa år och min mjukaste klapp, dessa mysiga sockor/tofflor från indiska.

image

Dom används flitigt!!

Det var ett enormt bord med julklappar, självklart mest till den minsta av oss på 10 år.

image

Nu ska jag bara slappa, ha det bra! :)

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>